Traplift proberen?

Dat kan altijd bij Handicare!

traplift_proberen.jpg Wij bieden u graag de mogelijkheid een traplift uit te proberen. Deze mogelijkheid geven wij onder andere in onze showroom in Heerhugowaard, Noord-Holland. De showroom bevindt zich in de fabriek. Daarnaast zijn wij in iedere regio vertegenwoordigd door regionale adviseurs en tevreden klanten.

Handicare Ambassadeurs

Het is mogelijk een traplift uit te proberen bij één van onze tevreden klanten bij u in de buurt. Zo spreekt u meteen een ervaringsdeskundige. Wij zijn op dit moment druk bezig met het werven van meer ambassadeurs, zodat er ook bij u in de buurt een Handicare traplift uitgeprobeerd kan worden. 

Traplift advies in onze showroom?

In onze showroom in Heerhugowaard bieden wij u verschillende trapliftmodellen aan. Wij hebben zowel rechte als curve trapliften staan. U kunt voor elk type trap een voorbeeld bekijken en uitproberen. Hierdoor kunt u alle modellen makkelijk met elkaar vergelijken zodat u uw keuze eenvoudiger kunt maken. Uiteraard zal een van onze trapliftadviseurs u begeleiden in het vergelijkproces. 

Geen vervoer naar onze showroom?
Wilt u graag een traplift bij ons komen proberen maar heeft u geen vervoer naar onze showroom? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag onze gratis haal- en brengservice aan.

Liever een huisbezoek?

Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze adviseur bij u thuis komt. Zij geven u graag een geheel vrijblijvend advies, op maat en kunnen direct een inschatting van uw thuissituatie maken. Met hun expertise en professionele meetapparatuur kunnen zij u binnen anderhalf uur advies op maat geven. 

Actie: €750,- korting

Profiteer tijdelijk van €750,- korting op de aanschaf van uw nieuwe traplift.

750-euro-afbeelding.png 

Bekijk de actie nu!

Daarom Handicare

Beste Prijs gegarandeerd

Blog

Tips voor een betere nachtrust

Het is belangrijk om goed te slapen. Gebrek aan slaap (minder dan zes uur p...

Lees verder

Onze locaties

nederland.jpg

Lokale adviseurs en monteurs

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

Brochure

brochure-n.jpg

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp