Traplift proberen?

Dat kan altijd bij Handicare!

traplift_proberen.jpg Wij bieden u graag de mogelijkheid een traplift uit te proberen. Deze mogelijkheid geven wij onder andere in onze showroom in Heerhugowaard, Noord-Holland. De showroom bevindt zich in de fabriek. Daarnaast zijn wij in iedere regio vertegenwoordigd door regionale adviseurs en tevreden klanten.

Handicare Ambassadeurs

Het is mogelijk een traplift uit te proberen bij één van onze tevreden klanten bij u in de buurt. Zo spreekt u meteen een ervaringsdeskundige. Wij zijn op dit moment druk bezig met het werven van meer ambassadeurs, zodat er ook bij u in de buurt een Handicare traplift uitgeprobeerd kan worden. Wilt u ook Handicare ambassadeur worden? Wij vertellen u graag meer op onze speciale ambassadeurs pagina.

Traplift advies in onze showroom?

In onze showroom in Heerhugowaard bieden wij u verschillende trapliftmodellen aan. Wij hebben zowel rechte als curve trapliften staan. U kunt voor elk type trap een voorbeeld bekijken en uitproberen. Hierdoor kunt u alle modellen makkelijk met elkaar vergelijken zodat u uw keuze eenvoudiger kunt maken. Uiteraard zal een van onze trapliftadviseurs u begeleiden in het vergelijkproces. 

Geen vervoer naar onze showroom?
Wilt u graag een traplift bij ons komen proberen maar heeft u geen vervoer naar onze showroom? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag onze gratis haal- en brengservice aan.

Liever een huisbezoek?

Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze adviseur bij u thuis komt. Zij geven u graag een geheel vrijblijvend advies, op maat en kunnen direct een inschatting van uw thuissituatie maken. Met hun expertise en professionele meetapparatuur kunnen zij u binnen anderhalf uur advies op maat geven. 

Blog

image of Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogen09 december 2016Uw belangrijkste hulpmiddel: gezonde ogenBij ouderen neemt het zicht vaak af naar mate de leeftijd vordert en dit br...Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak