Traplift proberen?

Dat kan altijd bij Handicare!

traplift_proberen.jpg Wij bieden u graag de mogelijkheid een traplift uit te proberen. Deze mogelijkheid geven wij onder andere in onze showroom in Heerhugowaard, Noord-Holland. De showroom bevindt zich in de fabriek. Daarnaast zijn wij in iedere regio vertegenwoordigd door regionale adviseurs en tevreden klanten.

Handicare Ambassadeurs

Het is mogelijk een traplift uit te proberen bij één van onze tevreden klanten bij u in de buurt. Zo spreekt u meteen een ervaringsdeskundige. Wij zijn op dit moment druk bezig met het werven van meer ambassadeurs, zodat er ook bij u in de buurt een Handicare traplift uitgeprobeerd kan worden. Wilt u ook Handicare ambassadeur worden? Wij vertellen u graag meer op onze speciale ambassadeurs pagina.

Traplift advies in onze showroom?

In onze showroom in Heerhugowaard bieden wij u verschillende trapliftmodellen aan. Wij hebben zowel rechte als curve trapliften staan. U kunt voor elk type trap een voorbeeld bekijken en uitproberen. Hierdoor kunt u alle modellen makkelijk met elkaar vergelijken zodat u uw keuze eenvoudiger kunt maken. Uiteraard zal een van onze trapliftadviseurs u begeleiden in het vergelijkproces. 

Geen vervoer naar onze showroom?
Wilt u graag een traplift bij ons komen proberen maar heeft u geen vervoer naar onze showroom? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag onze gratis haal- en brengservice aan.

Liever een huisbezoek?

Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze adviseur bij u thuis komt. Zij geven u graag een geheel vrijblijvend advies, op maat en kunnen direct een inschatting van uw thuissituatie maken. Met hun expertise en professionele meetapparatuur kunnen zij u binnen anderhalf uur advies op maat geven. 

Blog

image of Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen 10 mei 2017

Moederdag, de dag om onze moeders te verwennen

Het beste voor je moeder dat wil iedereen wel. Maak langer thuis wonen moge...

Lees verder

Demo locatie worden?

Kaart Nederland

Wilt u ook een demolocatie worden?

Geef u hier op

Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift.

Start nu de keuzehulp