01 april 2016

Een traplift voor elk budget

Oplossingen en upgrades voor elke trap en iedere wens

De aanschaf van een traplift is niet als een brood kopen bij de supermarkt. Er zijn verschillen in prijs, opties en aanschafmogelijkheden. Handicare neemt u bij de hand bij uw zoektocht naar een traplift.

Het huren van trapliften

Heeft u kortdurend een traplift nodig of kunt u de grote aankoop van een traplift niet opbrengen? Dan is het huren van een traplift een goede optie. U heeft uiteraard recht op dezelfde veilige traplift, service en montage, maar kunt uw traplift per maand betalen. 

Tweedehands trapliften

Vindt u duurzaamheid en betaalbaarheid belangrijk bij de keuze voor een traplift? Dan is een tweedehands traplift de juiste keuze voor u. Wij raden u niet aan om dit via Marktplaats te kopen, aangezien een traplift moet passen op de rail en de kans bestaat dat de traplift niet veilig is. Ga liever naar een gespecialiseerde trapliftaanbieder zoals Handicare Trapliften. Bij ons heeft u een jaar garantie en wordt de trap goed geïnstalleerd. Omdat een traplift precies op een trap moet passen is de bijbehorende rail wel nieuw. Deze wordt op maat gemaakt.

Traplift kopen

Als u de mogelijkheid heeft om een nieuwe traplift aan te schaffen, dan raden wij dit zeker aan. Deze wordt helemaal op maat gemaakt op basis van de situatie van uw woning en uw wensen. Het is een investering in uw veiligheid in huis. De trapliften van Handicare voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn alsnog een betaalbare keuze.

Extra praktische opties voor trapliften

Wilt u nog meer gemak op uw traplift? Dan kunt u kiezen voor extra opties. Denk hierbij aan:

Uitgebreide serviceopties

Naast de standaard service en garantie op uw traplift, kunt u ook nog kiezen voor extra serviceopties door het afsluiten van een servicecontract. Naast onze standaardservice en 2 jaar garantie heeft u dan ook recht op:

  • 24-uurs servicedienst
  • Jaarlijkse controle en onderhoud
  • Jaarlijkse reiniging

Wilt u meer weten over de aanschaf van een traplift?

Wij zijn expert op het gebied van alle soorten trapliften. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze contactpagina of bellen naar 072 75 111 75