17 maart 2016

Een zeker gevoel met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

keurmerk-hulpmiddelen.jpg

Handicare Trapliften is als enige trapliftfabrikant in het bezit van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Dat betekent een unieke bevestiging dat Handicare voldoet aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid, deskundigheid en betrouwbaarheid.

Certificering aan de hand van de hoogste eisen

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen wordt niet zomaar toegekend. Een onafhankelijke instelling voor certificeringen toetst op eisen aan producten en diensten, kwaliteit, regelgeving, omgeving, service en garantie. Wanneer aan alle eisen wordt voldaan, ontvangt het bedrijf het certificaat Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen en wordt het opgenomen in het register. 

De 7 zekerheden van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Bij een bedrijf dat het keurmerk in ontvangst heeft mogen nemen, bent u verzekerd van een goede uitvoering op basis van zeven criteria. Handicare Trapliften heeft zich bewezen:

1. Deskundig advies

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij voor elke situatie deskundig advies kunnen geven. Onze trapliftdeskundigen zijn opgeleid en op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden. Zij komen graag bij u langs om u van persoonlijk advies te voorzien. Ook kunt u een traplift uitproberen op ons hoofdkantoor in Heerhugowaard, zodat u de juiste keuze kunt maken.

2. Objectieve informatie

Wij geven u een eerlijk advies over welke traplift het beste bij uw woning past. Onze adviseurs nemen de tijd om u alle opties te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. Wij vinden uw wensen en mogelijkheden en die van uw medebewoners erg belangrijk.

3. Veilig hulpmiddel

Onze trapliften voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Handicare Trapliften is aangesloten bij diverse vakverenigingen. Standaard is een traplift voorzien van veiligheidsmaatregelen op het gebied van beschermkappen, klemdetectie, veiligheidsgordel, automatische stop, een draaibare stoel en accu's waarmee u bij stroomuitval uw rit kunt vervolgen.

4. Duidelijke uitleg

Vooraf geven wij u een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en wij houden u op de hoogte van het productieproces. Wij installeren de traplift in uw woning in een halve dag op het moment wanneer het u uitkomt. De monteur geeft na installatie uitgebreid uitleg over het gebruik van de traplift. 

5. Nazorg en service

Na de installatie kunt u gebruik maken van onze servicedienst. Deze staat 24 uur per dag, 365 dagen in de week klaar om u te helpen. Doordat Handicare haar trapliften zelf produceert, zijn de communicatielijnen kort. Zo kunnen wij snel schakelen en een snelle service leveren.

6. Goede klachtenregeling

Mocht u toch klachten hebben, dan staan wij voor u klaar. Onze medewerkers nemen uw ervaringen serieus en doen er alles aan om klachten zo snel mogelijk op te lossen.

7. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Handicare hanteert een duurzame bedrijfsvoering. Wij zijn transparant over onze activiteiten en houden rekening met de belangen van klanten, omwonenden, leveranciers, de maatschappij en het milieu.

Meer weten over het Hulpmiddelen Certificaat?

Neem contact met ons op, lees meer over het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen of bekijk het Hulpmiddelen Certificaat van Handicare Stairlifts