18 februari 2020

De sta-op-stoel voor uw traplift, alleen bij Handicare

active-seat-handicare.jpg
De Active Seat maakt opstaan makkelijker

Heeft u thuis al zo’n heerlijke sta-op-stoel? Dan weet u hoe fijn het is om een klein steuntje te krijgen bij het gaan zitten in de stoel en opstaan uit de stoel. Wat u misschien nog niet weet is dat Handicare ook een soortgelijke sta-op-stoel heeft voor haar trapliften. Deze Active Seat is uniek in de markt en alleen bij Handicare te koop.   

Waarom een Active Seat?

Wanneer we ouder worden, worden we wat minder soepel in onze gewrichten. U merkt dit bijvoorbeeld als het opstaan uit uw stoel niet zo makkelijk meer gaat. Een sta-op-stoel biedt dan vaak uitkomst. En als een sta-op-stoel een goed alternatief is voor uw ‘normale’ stoel, waarom dan ook geen sta-op-functie voor uw trapliftstoel?

Hoe werkt de Active Seat?

De Active Seat werkt bijna net als een ‘normale’ sta-op-stoel. Dankzij een speciale veer onder de zitting, beweegt de zitting met u mee wanneer u gaat zitten of opstaat. Zit u goed? Dan klikt de zitting vast. Wilt u opstaan uit de stoel? Met een hendel klikt de zitting weer los en krijgt u extra steun bij het opstaan. Zo eenvoudig is het!

Alles doen zoals u gewend bent dankzij een Handicare traplift

Waar u vroeger fluitend tien keer de trap op- en afliep, stelt u dat tegenwoordig misschien liever even uit. Toch maar eerst een kopje koffie drinken voordat u uw bril van boven gaat pakken. Herkenbaar? In onderstaand filmpje vertelt meneer De Boer hoe alledaagse dingen weer alledaags voor hem zijn dankzij zijn traplift. Iets onbetaalbaars als het voorlezen van een verhaaltje voor het slapengaan aan zijn kleinkinderen, wordt voor hem zo weer bereikbaar. Meneer De Boer heeft ook een Active Seat, dus u ziet meteen hoe deze werkt!

Wilt u nu ook zo’n Active Seat op uw traplift? Neem contact met ons op.

Een exclusief en uitgebreid assortiment trapliftstoelen

Bij Handicare heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment trapliftstoelen. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende stoelontwerpen maar ook uit verschillende kleuren en stoffen. Dankzij de diverse materialen, kleuren en designs, vindt u bij Handicare altijd een stoel naar uw smaak.

Wilt u weten welke trapliftstoel voor uw trap geschikt is? Neem contact met ons op.