30 juli 2019

Wat gebeurt er nadat u uw Handicare traplift heeft uitgekozen?

afbeelding-photosurvey.jpgU bent eruit en hebt gekozen voor een traplift van Handicare. Zoals u in het interview met onze PhotoSurvey expert Jesper heeft kunnen lezen komt er eerst een adviseur op bezoek die samen met u bekijkt welke traplift het meest geschikt is. Tijdens dit bezoek zal onze adviseur de trap inmeten met ons unieke meetsysteem: PhotoSurvey. Wat het meten van de trap op deze manier zo uniek maakt is dat u al tijdens dit bezoek kunt zien hoe de traplift op de trap komt te staan. Hoe fijn is het dat u direct kunt zien hoeveel ruimte er over blijft op en rondom de trap?

Op naar de tekenkamer

Wanneer u helemaal tevreden bent, stuurt de adviseur de meting door naar onze tekenkamer. De lift wordt, aan de hand van de meting, op de millimeter nauwkeurig getekend door één van onze ervaren tekenaars. Meer over de tekenkamer leest u in het interview met tekenaar Edwin.

Door naar de productie

Als de tekening klaar is wordt deze doorgestuurd naar onze fabriek. Hier wordt elke dag hard gewerkt om de tekeningen over te zetten naar de trapliftoplossing die bij u thuis geïnstalleerd wordt. Hierbij wordt de rail door onze buigmachine gebogen en door onze lassers handmatig voorzien van een tandheugel. Als laatste wordt de rail gespoten in de gewenste kleur. Ook de stoel wordt in onze eigen fabriek in elkaar gezet, waarbij alle elektrische aspecten uitvoerend worden getest. Daarna wordt alles goed ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Wij leveren een uniek stukje maatwerk dat speciaal voor uw trapsituatie gemaakt is, aangepast aan uw eigen wensen en behoeften. En omdat wij zowel producent als leverancier zijn, kunnen wij de lift al binnen één week plaatsen.

poedercout.jpg lassen.jpg

Installatie

Als de productie klaar is gaan onze monteurs op pad om de lift bij u thuis te installeren. Door heel Nederland hebben wij monteurs in dienst die dagelijks, met veel passie, de service en installatie van de traplift uitvoeren. Wanneer de monteur de traplift geïnstalleerd en getest heeft zal hij stap voor stap de gebruiksaanwijzing met u doornemen. En na uw eerste proefrit in het bijzijn van onze monteur zal u niet voor problemen komen te staan tijdens het gebruik. Al het verpakkingsmateriaal en de rommel van het boren ruimt onze monteur netjes op!


Wist u dat de installatie van een lift maar een paar uur duurt en dat er elk kwartier ergens in de wereld een Handicare traplift geïnstalleerd wordt?


monteur.jpgNaast de installatie en montage van de liften zijn onze monteurs ook 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar om problemen aan uw lift te verhelpen. Midden in de nacht of vroeg in de ochtend: zij staan voor u klaar zodat u weer veilig en met veel comfort de lift kunt gebruiken. Veiligheid vinden wij erg belangrijk, lees er meer over in het interview met productmanager Dick!

Vragen achteraf?

Heeft u achteraf nog vragen over uw traplift? Stel deze gerust. Onze vriendelijke monteurs zijn iedere dag onderweg om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Ook onze enthousiaste servicemedewerkers staan u graag te woord via ons servicenummer 072 75 111 55 Mocht er geen haast bij zijn, kunt u ook altijd een serviceaanvraag invullen. Dan nemen onze servicemedewerkers de volgende dag contact met u op.

Neem contact op

 

monteurs-foto-blog.png