01 augustus 2022

Traplift demontage?

Of u nu naar een nieuw huis verhuist en uw traplift niet mee kunt nemen of gewoon geen mobiliteitshulpmiddel meer nodig heeft, het kan lastig zijn om te weten wat u kunt doen met een traplift die u niet meer nodig heeft. Natuurlijk is het beter voor het milieu wanneer u de traplift niet zomaar weggooid. Beter laat u de traplift demonteren zodat deze hergebruikt kan worden of netjes verwerkt kan worden op een zo duurzaam mogelijke manier. Dit is beter voor de wereld - en in veel gevallen - ook nog eens fijn voor uw portomonnee.

verkoop particulier

Uw traplift laten demonteren

Wij van Handicare zijn een trapliftleverancier die een terugkoopregeling biedt voor uw oude traplift. Voor het verwijderen van de traplift vragen wij een kleine bijdrage. Heeft u een Handicare traplift met een all-in service contract? Dan is demontage van de traplift volledig gratis. Op basis van de staat en leeftijd van de traplift wordt de restwaarde van uw traplift berekend. Dit is een snelle en makkelijke manier om netjes uw traplift te laten verwijderen en het kost u weinig moeite.

tweedehands traplift

Uw traplift niet meer nodig?

Als u een Handicare-traplift heeft, bieden we een terugkoopregeling aan en recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van uw oude traplift zodat we iemand anders kunnen helpen. Wij kopen uw Handciare traplift terug en doen er dus iets goeds mee.

 

Voor meer tips en advies zoals dit, lees meer hulp- en adviesartikelen over trapliften.