Trapliften voor gehandicapten

Voor sommige mensen is traplopen iedere dag weer een obstakel, het kan zelfs leiden tot een noodgedwongen verhuizing. Als u door een lichamelijke handicap vaak problemen heeft met traplopen, dan kan een traplift voor u een geschikte oplossing zijn.

Typen trapliften bij Handicaretraplift_huren.png

Bij Handicare hebben wij meerdere typen trapliften voor gehandicapten, namelijk trapliften voor rechte trappen, maar ook voor verschillende trappen met bochten. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om een tweedehands traplift te kopen, om de kosten zo laag mogelijk te houden. 

  • Onze rechte trapliften: het monteren van een traplift op een rechte trap is vaak niet ingewikkeld, dit kan dus ook binnen korte tijd gerealiseerd worden. Handicare heeft voor alle verschillende typen rechte trappen een geschikte traplift ontwikkeld.
  • Onze trapliften met bochten: ook voor de verschillende typen trappen met bochten heeft Handicare een geschikte traplift ontwikkeld. Handicare heeft trapliften geschikt voor spiltrappen, wenteltrappen, gewone trappen met bochten, trappen met bochten op meerdere etages en buitentrappen.

Een traplift kopen of huren?

Als u tijdelijk last heeft van een handicap is het ook een mogelijkheid om een traplift te huren, omdat dat in sommige gevallen financieel aantrekkelijker is.

  • De huurprijs van een traplift met bochten begint bij € 140,- per maand;
  • Omdat de rail altijd maatwerk is koopt u dit onderdeel van de traplift. De prijs van een rail begint bij € 1.810,-.

Wij geven advies op maat

Bij Handicare willen we onze klanten zo goed mogelijk bedienen, daarom kunnen wij altijd vrijblijvend een adviseur langs laten komen om u te informeren over mogelijkheden, kosten en garantie. Daarnaast kan onze adviseur u door middel van onze zelf ontwikkelde Vision app ook laten zien hoe een traplift er op uw trap uit zou zien. Als u meer wilt weten over deze app, bekijk dan dit filmpje!

Laat u adviseren

Heeft u vragen over onze trapliften voor gehandicapten of wilt u een afspraak maken met één van onze experts? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 072 75 111 55 .