Tweedehands trapliften via Marktplaats

traplift_marktplaats.jpg Dankzij het internet is het vinden en vergelijken van nieuwe en gebruikte producten eenvoudig. Ook trapliften worden via internet aangeboden. Marktplaats is een voorbeeld van een site waar gebruikte trapliften aangeboden worden. Als u op zoek bent naar een voordelige oplossing, lijkt een tweedehands traplift via Marktplaats op het eerste gezicht een goed idee. Helaas is in dit in praktijk vaak anders.

Waarom is het kopen van een traplift via Marktplaats niet handig?

Voor een veilig gebruik moet een traplift precies passen op de trap waarop hij geïnstalleerd wordt. Om die reden wordt voor elke traplift een rail op maat gemaakt. Wanneer u via Marktplaats een traplift aanschaft, zult u zelf de rail passend moeten maken. Ook als u technisch onderlegd ben is dit niet aan te raden. Het verwijderen, vervangen of toevoegen van een stuk rail is namelijk niet mogelijk.

Tweedehands trapliften via Handicare

De aanschaf van een tweedehands traplift kan in sommige gevallen absoluut een goede optie zijn. Het is alleen belangrijk om bij een gespecialiseerde trapliftaanbieder te informeren, zoals Handicare. U bent dan verzekerd van een tweedehands traplift die voldoet aan alle veiligheidseisen, alleen dan voor een lagere prijs. De stoel en motor zijn volledig gereviseerd en uw lift wordt geleverd met trapliftrail op maat. Bovendien krijgt u een jaar garantie op uw lift.

Meer informatie over onze trapliften?

Wij leggen u graag wat meer uit over de aankoop van een (tweedehands) traplift. Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact met ons op via 072 75 111 55 of vul het antwoordformulier in.

Blog

6 tips voor een stressvrije kerstmis

Kerst is de mooiste en gezelligste tijd van het jaar. Maar misschien is ker...

Lees verder

Onze locaties

nederland.jpg

Lokale adviseurs en monteurs

Zoek een locatie bij u in de buurt.

Bekijk onze locaties

 

Brochure

brochure-n.jpg

Gratis complete brochure

Vraag een gratis brochure aan!

 

Gratis Brochure aanvragen

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp