27 mei 2019

Handicare wint award in Singapore

ageinasia_0026-combi-nieuwsbericht--groter.jpg

Na jaren van ontwikkeling hebben we in 2018 onze nieuwe traplift, de Handicare 1100, mogen introduceren. De 1100 is de smalste, rechte traplift op de markt met gepatenteerde vierwieltechnologie waardoor hij geen tandheugel nodig heeft. Dat betekent dat, in tegenstelling tot andere trapliften, er geen vet op de rail zit waaraan stof en vuil zich kunnen hechten. De eerste bekendmaking van de Handicare 1100 was op de vakbeurs Rehacare in Düsseldorf vorig jaar. Ons team heeft veel enthousiaste bezoekers mogen ontvangen, wat een ontzettend fijne start is geweest.

Begin maart werd bekend dat Handicare Group erkenning heeft gekregen voor innovatie binnen de sector ouderenzorg: Het nieuwste trapliftmodel is aangekondigd als finalist in de 'Oscars' van de ouderenzorgsector in de regio Azië- Stille Oceaan.

De jaarlijkse ‘Asia Pacific Eldercare Innovation Awards’ belonen organisaties voor hun innovatieve en kwalitatieve aanpak in het veranderen van de manier waarop senioren ouder worden en voor hun bijdrage aan het vormgeven van de toekomst van het verouderende landschap. De Awards worden georganiseerd door ‘Ageing Asia’, het eerste adviesbureau voor de ouder wordende markt in Azië met de missie om de toekomst van het ouder worden in Azië te veranderen.

De awards vonden 15 mei plaats in Singapore en de Handicare 1100 is finalist geworden in de categorie ‘Beste oplossing ter ondersteuning van thuis ouder worden.’ Hiervoor hebben wij een bijzonder award mogen ontvangen.

logo-finalist.png