01 november 2022

Handicare biedt altijd de best passende en veiligste oplossing voor uw persoonlijk situatie.

Wij begrijpen dat u vragen kunt hebben over de veiligheid van uw traplift. Wellicht gaan deze over de traplift of over de plaatsing van de traplift aan muur- of spilzijde van uw eigen trap. Graag vertellen wij u meer over wat Handicare doet om uw veiligheid te waarborgen.

Onze trapliften voldoen aan gestelde wet- en regelgeving

Voor Handicare is veiligheid het allerbelangrijkste. Daarom zijn al onze producten getest en gekeurd door wereldwijde onafhankelijke keuringsinstellingen zoals het Nederlandse Liftinstituut. Zo kunnen wij u garanderen dat al onze producten voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving en het opgestelde bouwbesluit.

Lees meer over de kwaliteitskeurmerken waaraan wij voldoen.

Hoe wij tot de meest veilige oplossing komen

Wanneer wij een ontwerp maken voor een op maat gemaakte traplift, houden we altijd rekening met drie aspecten; de specifieke situatie in de woning, de persoon die de traplift gaat gebruiken en eventuele medebewoners die de trap willen blijven gebruiken. Indien de trapleuning moet worden verwijderd omdat deze voor de traplift in de weg zit, zorgen wij altijd voor een alternatieve trapleuning oplossing.

handicare_photosurvey3d_close_up_hr.png

Hierdoor kunnen wij de best passende én veiligste oplossing bieden die voldoet aan geldende wet- en regelgeving. Als u hier toch aan twijfelt, dan komen we graag bij u langs om de situatie opnieuw te beoordelen. Handicare doet er alles aan om voor uw persoonlijke situatie een veilige thuissituatie te bieden waarin u door middel van de traplift meer woongeluk en vrijheid zult ervaren.

Heeft u vragen? Neem dan contact op via traplift@handicare.com