14 juni 2011

Handicare Trapliften introduceert Elegance stoel

Traplift_Stoel_Elegance_Beige_Halverwege trap Handicare heeft haar omvangrijke assortiment traplift stoelen verder uitgebreid. De collectie bestaat inmiddels uit 6 verschillende stoelen waarvan de stijlvolle Elegance de nieuwste aanwinst is.

Het stijlvolle ontwerp van de Elegance maakt de stoel tot een elegante oplossing voor ieder huishouden. De Elegance traplift stoel heeft een aantrekkelijk uiterlijk dankzij de luxueuze bekleding en het lichtgekleurde frame.

Gedurende het ontwerp is veel aandacht besteed aan de zachtheid van de zitting. Het resultaat is een extra zachte en dus comfortabele zitting.

De stoel kan bovendien op de gewenste zitpositie worden ingesteld. Zo kunnen de armleuningen verder uit elkaar worden geplaatst waardoor de zitting breder wordt gemaakt. Daarnaast kan de rugleuning in verticale positie worden afgesteld wat ervoor zorgt dat de geintegreerde lendesteun de juiste ergonomische zitpositie biedt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe stoel en wilt u het comfort zelf ervaren? Neem dan contact met ons op of stuur ons een E-mail voor een vrijblijvende kennismaking! 


Daarom Handicare

besteprijs.jpg

Onze trapliften

Voor de rechte trap en de trap met bochten.

onze_trapliften.jpg

Bekijk onze trapliften

traplift_keuzehulp.jpg

Welkom bij Handicare

 Vind de traplift die bij u past.

Doe de keuzehulp en vind in 5 eenvoudige stappen uw Handicare traplift passend in uw huis en bij uw budget.

Start nu de keuzehulp