12 september 2011

Handicare Trapliften viert 125 jarig jubileum

Trapliftfabrikant Handicare bestaat 125 jaar

Handicare_Trapliften_125_jaar_200 Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september vierde Handicare Trapliften haar 125-jarig jubileum aan de Newtonstraat in Heerhugowaard. Vele genodigden waaronder oud-collega’s, oud-directeuren, familieleden van oud-oprichters, leveranciers, business partners en huidige medewerkers van Handicare waren hierbij aanwezig. Ook de burgemeester van Heerhugowaard, de heer H. ter Heegde was aanwezig. In zijn toespraak heeft hij onder meer een collega met een dienstverband van 50 jaar een certificaat met een FME- onderscheiding uitgereikt. Daarnaast heeft de burgemeester een rozet met 125 jaar Handicare Trapliften onthuld aan het bedrijfspand. Aan de achterkleindochter van één van de oprichters werd het eerste jubileumboek uitgereikt. Een boek speciaal ontwikkeld voor het 125-jarig bestaan met heel veelbeeldmateriaal en informatie van ver terug in de tijd tot aan nu.

Een succesvolle, rijke historie om trots op te zijn; van de start in 1886 door Jan Hamer als eerste Nederlandse liftenfabrikant, tot de wereldspeler in trapliften die Handicare Accessibility nu is.

Al vanaf de beginjaren stonden zowel de innovatie en kwaliteit van de producten als de service naar de klanten aan de basis van het succes. En eigenlijk doet Handicare nu niets anders dan 125 jaar geleden; goed luisteren naar de wensen van elke klant en gebaseerd op een goed advies het product leveren wat precies op maat, speciaal voor de klant wordt gemaakt. Maatwerk in liften is al 125 jaar het specialisme. Voor meer informatie over ons bedrijf en/of de historie of een gratis vrijblijvend advies kunt u direct contact opnemen met 072 75 111 55 .