20 maart 2019

Handicare traplift genomineerd voor Innovatie-Oscar in ouderenzorg

1100-news-asia-main-png.png

Multinational Handicare Group, een wereldwijde leverancier van oplossingen en ondersteuningen om de zelfstandigheid van mensen met een lichamelijke beperking of ouderen te vergroten, heeft erkenning gekregen voor innovatie binnen de sector ouderenzorg: Het nieuwste trapliftmodel van het bedrijf is  aangekondigd als finalist in de ‘Oscars’ van de ouderenzorgsector in de regio Azië- Stille Oceaan.

Beste oplossing voor het thuis ouder worden

De jaarlijkse ‘Asia Pacific Eldercare Innovation Awards’ belonen organisaties voor hun innovatieve en kwalitatieve aanpak in het veranderen van de manier waarop senioren ouder worden en voor hun bijdrage aan het vormgeven van de toekomst van het verouderende landschap. De Awards worden georganiseerd door ‘Ageing Asia’, het eerste adviesbureau voor de ouder wordende markt in Azië met de missie om de toekomst van het ouder worden in Azië te veranderen.

De Handicare 1100 is finalist in de categorie ‘Beste oplossing ter ondersteuning van thuis ouder worden.’

Smalste rechte traplift op de markt

Het design van de nieuwste traplift van Handicare heeft bij de lancering op de internationale vakbeurs Rehacare in Duitsland eind 2018 veel positieve reacties ontvangen.

Een opvallend kenmerk van de Handicare 1100 is de tand- en vetvrije compacte rail, die gemakkelijk schoon te houden is. Daarnaast heeft de 1100 een uniek gepatenteerde vierwielaandrijvingstechnologie op basis van frictieaandrijving, dat voor een soepele en betrouwbare rit zorgt.

''Trots op de nominatie''

Handicare Executive Commercial Director voor Groot-Brittannië, Europa en Azie, Clare Brophy vertelt: ‘Dit is een enorm eerbetoon aan ons team en onze aanpak om innovatieve oplossingen te leveren om het leven gemakkelijker te maken voor mensen met mobiliteitsuitdagingen overal ter wereld. We zijn trots dat we de finale bereikt hebben en zijn erg verheugd deel te mogen uitmaken van deze prestigieuze onderscheiding, dat zoveel doet om te zorgen dat we gezond, onafhankelijk en waardig ouder kunnen worden.’   

De winnaars worden in mei in Singapore bekendgemaakt.

Voor meer informatie over de Awards ga naar de website van ageinginasia.com