18 augustus 2020

Nu verkrijgbaar: onze unieke Schuifrail voor de Handicare 1100

Na de introductie van de zero intrusion-optie begin augustus, is het nu tijd om onze unieke automatische schuifrail voor de Handicare 1100 te introduceren. Deze optie is ideaal voor gangen met deuropeningen aan de boven- en onderkant van de trap.

Automatische schuifrail: unieke oplossing om obstakels van deuropeningen of gangen te vermijden

De schuifrail is een optie die alleen bij Handicare verkrijgbaar is. De schuifrail is iets korter dan de lengte van uw trap. Wanneer u de trap op- of afgaat met de traplift, zal de rail over de trap met u meebewegen. Voordat u boven- of onderaan de trap bent aangekomen, heeft de rail het eindpunt al bereikt. Hierdoor kunt u veilig afstappen. Deze optie is ideaal voor gangen waar toegang vereist is via deuropeningen aan de boven- of onderkant van de trap. Omdat deze state-of-the-art oplossing volledig automatisch is, hoeft u niet te bukken of te wachten tot een scharnier is ingeklapt.

1100-slide-list.jpg

Zero intrusion: de oplossing waarbij trappen eindigen bij de deur

De zero intrusion-optie is ontworpen voor woningen waar trappen eindigen bij een deur. Dit komt vaak voor in kelders waar bovenaan de trap geen overloop aanwezig is. Met deze optie kunt u veilig op en afstappen zonder op of van de voetensteun te hoeven stappen.

Geïnteresseerd in de 1100 en zijn unieke opties?

Neem contact op voor een gratis advies en laat u informeren over de oplossingen voor uw trap.

Later deze zomer introduceren we een andere optie voor onze Handicare 1100. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven!