28 mei 2018

Sportief weekend voor Handicare Trapliften

De medewerkers van Handicare Trapliften waren dit warme weekend veelvuldig sportief actief. Maar liefst twee activiteiten waarbij sponsoring van het goede doel centraal stond.   

Gouden Straatklinker naar team Handicare 5km

Handicare team 10kmMaar liefst twee teams deden mee aan de Langedijker Run. Over de klinkers van Langedijk, door de zuurkoolfabriek van Kramer liepen zij 5 en 10 km. En het resultaat mag niet onvermeld blijven. Waar het 10 km team als tweede eindigde, ging het 5 km team er vandoor met de eerste prijs: De gouden Straatklinker is dit jaar voor Handicare.

Handicare wint gouden straatklinker

 

 

De volledige opbrengst van De Langedijker Run gaat naar het goede doel. De goede doelen van 2018 zijn Hospice Alkmaar, KanjerKetting, ’t Praethuys en Roparun. Een mooie sponsoring met deze sportieve deelname.

 

Handicare steunt Stichting Vrienden van Ed

edmarian.jpgCollega Marian de Lange wandelde mee met de 14km Sponsorloop van Stichting Vrienden van Ed. De sponsorloop heeft mogelijk gemaakt dat Ed een nieuwe aangepaste auto kan bestellen. Een geweldig resultaat gerealiseerd door de Vrienden van Ed. Gefeliciteerd!