Toen de traplift geplaatst was kon ik weer naar boven! En daar lekker zitten tekenen.

Familie van der Wees-Dekkers vertelt:

Traplift ervaring mevrouw Wees Dekkers Ach, wat heb ik dat gemist. Dat tekenen en schilderen op de eerste etage van ons huis. Door een versleten enkelgewricht kon ik die trap niet zonder veel pijn en moeite meer op en stond mijn bed dus in de huiskamer.

Natuurlijk vond mijn man het goed dat ik dan beneden zat te schilderen, de moderne verven stinken niet meer zo als vroeger, maar als we gingen eten moest ik wel steeds alles opruimen. De tafel dekken kreeg voorrang.

Toen de traplift geplaatst was kon ik weer naar boven! En daar, in mijn eigen kleine kamertje, lekker zitten tekenen. En als het eten klaar stond op mijn gemakkie naar beneden en alles achter me laten staan tot de volgende dag. Heerlijk.

Misschien dat de leverancier van die traplift nu wat bedenkelijk gaat kijken …..maar weet u wat óók zo leuk is? Mijn kleinkinderen weten nu óók hoe hij werkt en komen zo om de haverklap op bezoek om met Opa en Oma te spelen, nou ja, met de lift bedoel ik…en dat is er ook  zo fijn aan.

Bestel nu uw traplift. Voor de kerst in huis!

 

21% BTW korting tot einde jaar bij aankoop van een nieuwe traplift.

Maak een afspraak met een adviseur en bestel vóór 15 december uw traplift. U traplift wordt nog dit jaar geplaatst en u profiteert dan maximaal! Lees meer over deze actie.

Maak vandaag nog een afspraak